31 mei 2015

Kick-off De Zomer is van Mechelen: grote namen op Maanrock, Parkpop, Ottertrotter, Vis-Pop, ...De lijnen van De Zomer is van Mechelen, de langste gratis festivalzomer, zijn nu helemaal uitgetekend. Spraakmakende namen sieren de affiches van o.a. Maanrock, ParkPop, Ottertrotter en Vis-Pop. Maar de Zomer is meer dan muziek alleen: beeldende kunst, sportevents en allerhande festiviteiten kleuren de agenda. Er is bovendien speciale aandacht voor de kleinste festivalgangers onder ons … De Zomer is van Mechelen trakteert iedereen op een onvergetelijke vakantie in eigen land.

Aftrap DZIVM
Voor de langste gratis festivalzomer moet je dus in Mechelen zijn. Vaste waarden als Ottertrotter, ParkPop, Dijlefeesten en Vis-Pop prijken ook dit jaar op de affiche. Maar de Zomer is meer dan muziek alleen: met de kunstroute van D.ART, het stadsproject Mechelen Muurt en de Biënnale voor Bewegend Beeld Contour valt er tegelijk een hele hoop kunst en cultuur te bewonderen.

Met een uitgebreid kinderprogramma is de Zomer ook van Rommy en de kleinste festivalgangers onder ons. En in het kader van het cultureel feestjaar Hollandse Maatjes staan er heel wat Nederlandse artiesten op de planken.

Natuurlijk sluiten we af met een topper van formaat: eind augustus is Mechelen 3 dagen lang in de ban van Maanrock. Vier podia, veel muziek, lekker eten, straatanimatie ... Te veel om op te noemen.

“Nu zowat het hele programma rond is, wordt duidelijk dat je eigenlijk niet op vakantie hoeft te gaan. De Zomer in Mechelen beleven, is minstens even goed! Door de krachten te bundelen maken we van Mechelen echt dé festivalstad van Vlaanderen. Maar al bij de tweede editie is De Zomer is van Mechelen veel meer dan muziek”, aldus Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest.

De Zomer is ook van Rommy
Dit jaar zijn de Mechelse festivals kindvriendelijker dan ooit. “Mechelen Kinderstad en mmMechelen Feest hebben de handen in elkaar geslagen om de bestaande festivals nog toegankelijker te maken voor de allerkleinsten onder ons. Op deze manier maken we van onze festivalzomer nog meer dan ooit een familiegebeuren”, aldus schepen van Jeugd Greet Geypen.

Rommy zorgt vanaf dit jaar voor een kindvriendelijke invulling van de Mechelse festivalzomer. ParkPop en Ottertrotter hebben heel wat kinderanimatie en workshops in petto. “En als kers op de taart voorziet Mechelen Kinderstad op zaterdag en zondag van Maanrock een gigantische Kinderstraat achteraan op de IJzerenleen. Er is o.a. plaats voor een kinderdisco, een fietsenparcours, een grote trampoline, kindergrime, reuze bouwblokken en – gezelschapspelen, een springkasteel, klassieke muziek componeren, knutselen en een bijhorende lounge voor de ouders natuurlijk”, zegt Greet Geypen. Op zondag doet de Ketnetband jong en oud swingen op de Grote Markt.

Naar goede gewoonte is er Mechelen Kinderstrand van dinsdag 11 t.e.m. zaterdag 15 augustus. De Grote Markt wordt het decor voor een tropisch zandstrand, waar de kleinste bezoekers naar hartenlust zandkastelen bouwen, waterspelletjes spelen en dansen. Ook hier is een loungehoek voor de ouders voorzien. Op donderdag is het strand wat langer geopend voor een gigantische gezinspicknick tussen 17 en 20u. Zaterdag om 16u sluit Laura Omloop het Kinderstrand feestelijk af.

Mechelen Kinderstad deelt deze zomer op verschillende evenementen Rommy tattoos uit. Maak een superstoere foto met je kleeftattoo, stuur deze samen met je adresgegevens naar [email protected] en win toffe prijzen!Overal kunst
D.ART tijdens de Dijlefeesten, het openingsfeest van Contour op de vrijdag van Maanrock, en Mechelen Muurt zowat de hele Zomer rond. Cultuur en feest gaan hand in hand, daar laat Mechelen geen enkele twijfel over bestaan.

D.ART 2015 belooft trouwens een spannende editie te worden ... Ter gelegenheid van 40 jaar Dijlefeesten, schotelen de organisatoren je een heerlijke Kunstroute voor:In de tentoonstellingszalen van het Cultuurcentrum kan de kunstliefhebber een kijkje nemen achter de schermen van ‘Mechelen Muurt’, het street-art project van stadskunstenaar Gijs Vanhee die op 10 locaties evenveel collega’s uitnodigde om originele kunstwerken aan te brengen op diverse muren in de Mechelse binnenstad.
De Garage toont werk van Stief Desmet in de tentoonstelling ‘Imagine, an island’.
In de omgeving van het Cultuurcentrum kan men gaan kijken naar werk van kunstschilder Yves Velter (Maurus Moreelshuis), een tentoonstelling over glaskunst (IKA in het Diocesaan Pastoraal Centrum) en outsiderkunst uit Studio Borgerstein in Galerie Duende. Boekhandel De Zondvloed pakt uit met kunstenaar/designer Jelle Spruyt: ‘The Wanderer above the paper clouds’.

Voor de hoofdbrok - niet minder dan 6 tentoonstellingsprojecten - van D.ART 2015 moet je in de vroegere meubelzaak Artenova aan het station zijn. Naast de eindejaarsexpo van het multidisciplinair atelier van de Academie kan men daar genieten van het werk van Allart Lakke (galerie Transit), Stefan Serneels en Koen Fillet (CAPS), een voorsmaakje voor de komende Biënnale voor bewegend beeld van Contour.

Je vindt er meteen ook de pièce de résistence, de OPEN CALL / ARTENOVA 2015. Uit niet minder dan 150 inzendingen selecteerde een jury 46 kunstenaars uit verschillende windstreken en disciplines die hun werk zullen verspreiden over de 3 etages van dit monumentale pand, een ware ontdekkingstocht in het heden en de toekomst van de Belgische Actuele Kunst.

Tot slot kan er nagenoten worden bij een goed glas in het Bodo-café, een meeting point, waar een ‘Eerbetoog en Eretoog’ wordt gebracht aan de vorig jaar overleden pionier van de Dijlefeesten en levenskunstenaar Bodo Vande Voorde.

Drukke Zomer? Check!
“Dit jaar betrekken we nog meer mensen en actoren bij het verhaal van De Zomer is van Mechelen”, vertelt Kristof Calvo. “De M-Crew, de vrijwilligerswerking van DZIVM, draait op volle toeren. En alleen al voor Maanrock werken we met een waslijst aan partners: Casco Phil, vzw Toren & Beiaard, H30, 10 Mechelse HaFABra’s, Cultuurcentrum Mechelen, NONA, Jazzzolder, Café Malvine, Club Kamikaze, Project Wolf …

De hele Zomer lang nemen we ook externe organisatoren prominent mee in de agenda. M.E.C is terug, Make a Fish ook na een jaartje afwezigheid. De maandagse beiaardconcerten, de jaarlijkse beachvolley en Mechelen Kinderstrand worden ook gepromoot. Opvallende nieuwkomers in het totaalprogramma: het kunstenproject Urbanism en Maneblusser Na-Tour Criterium Mechelen. “Alles wordt gebundeld in één promotiecampagne. Zo weet iedereen waar naartoe.”

De wereld van Ottertrotter
Op zondag 28 juni brengt Ottertrotter de wijde wereld naar je toe: muziek uit alle continenten, een kleurrijke wereldmarkt, sport, creatieve workshops en animatie voor jong en oud. Dit mondiale festival zet fair trade, duurzaamheid, diversiteit en ecologie bovenaan op de agenda.

“Duurzaam feesten en diversiteit intens beleven. Dat is waar Ottertrotter voor staat en waar we als provincie mee onze schouders onder steken. Ottertrotter is één van de 8 mondiale festivals in onze regio die op provinciale ondersteuning kan rekenen”, zegt Rik Rottger, Gedeputeerde van de Provincie Antwerpen.

De mannen van Moonshack zorgden ook dit jaar voor een programmatie om U tegen te zeggen. Ottertrotter 2015 opent met de wervelende Israëlische circusact Kirkas Gilgamesh. Aansluitend volgt een evenwichtig mix van traditionele en hedendaagse wereldmuziek. De jonge Angolese band Chalo Correia, de Congolese Rumba van Dizzy Mandjeku & Odemba OK Jazz All Stars (met muzikanten van het legendarische Congolese orkest van Franco & OK Jazz), én het DJ duo Celeste/Mariposa uit Lissabon: ze putten allemaal uit de Afrikaanse muzikale tradities met een sterke voet in 2015.

Daarnaast brengt ‘Washington DCs finest’ Eastern Standard Time een aanstekelijke mix van Ska, Jazz en Rocksteady. En als kers op de taart treedt ook de Latin feest band Orkesta Mendoza aan met hun ‘Indie Mambo’. Een project van Sergio Mendoza, bekend als pianist van de Amerikaanse muziekgroep Calexico, en de Mexicaanse bariton zanger Salvador Duran. Het festival sluit af met de world beats van TLP. 

ParkPop
Elke donderdag in juli en augustus kan je je neervlijen op de grasmat van de Kruidtuin voor een portie onbeschaamd doordeweeks plezier. Alle genres passeren de revue en de mannen van Radio Botanique zijn de vaste sfeermakers van dienst.

De affiche is intussen helemaal rond en deze 4 namen hadden jullie nog te goed: Los Callejeros, Mama’s day off, The Rythm Junks én 2 Fabiola. Eerder werden al bevestigd: Toe Maar, De Mens, Nicole & Hugo/Rudy Jones en Maaike Ouboter. De laatste ParkPop van de Zomer belooft trouwens een speciale editie te worden. Aan de vooravond van Maanrock stoomt Radio Botanique Deluxe het publiek helemaal klaar voor het driedaagse stadsfestival.Vis-Pop
Op 8 augustus is er alweer de negende editie van Vis-Pop, het muziekfestival op de Vismarkt en Haverwerf gekenmerkt door z’n grote sociale verankering. Vis-Pop geniet een zeer trouw publiek maar zeker ook een zeer trouwe groep vrijwilligers die zich zoals steeds gratis inzetten voor Het Goede Doel. Gewoontegetrouw worden alle opbrengsten uit de verkoop van drank- en eetbonnen integraal weggeschonken aan enkele organisaties die uw en onze hulp kunnen gebruiken.

Deze editie verkozen de organisatoren van Vis-Pop, naast de steun aan 2 lokale Mechelse projecten (Stickbitchen en BLO school Den Anker) voor het eerst een internationaal project: de wederopbouw in Nepal. Ze vonden in het Mechelse Sarmila-Project een betrouwbare partner die al verschillende jaren kinderen en hun familie in Nepal ondersteunt. Naast onderwijs is het project gericht op basisbehoeften: huisvesting, voeding en medische zorg.

Vis-Pop pakt in z’n gevarieerde programmatie onder meer uit met The Hickey Underworld, sinds kort met straffe gitarist Tim Vanhamel in de rangen, de electro band Stavroz, en de Britse topband Smoove & Turrell. Rocken, dansen, eten en drinken op een van de mooiste locaties van de stad ...Headliners Maanrock
Ook de headliners van Maanrock kunnen eindelijk de deur uit: op zaterdag zetten zowel The Subs als DJ Tom Barman de Grote Markt op stelten. Op zondag neemt Bart Peeters datzelfde podium voor zijn rekening. Discobaar A Moeder soigneert de IJzerenleen. Café Malvine strikte Sioen als headliner, Club Kamikaze deed hetzelfde met Raketkanon. Allebei op het Apart Podium aan de Botermarkt.

Eerder maakten we al bekend: Dj Grandmaster Flash, Balkan Beat Box, Jett Rebel, Yevgueni, The Spectors, Team William, Christoff, Nielson, Willie Wartaal, Tourist LeMC, Lefto, Barefoot and the Shoes en de Ketnetband.

Nog even de laatste namen verzilveren en dan maken we midden juni al de volledige programmatie bekend.Dankwoord
De Zomer zou niet van Mechelen zijn zonder de inspanningen van al onze partners en de steun van talrijke sponsors. “Uiteraard investeren we als stad met veel overtuiging heel wat middelen in een feestelijke zomer. Maar zonder sponsors geen festivalzomer. Dit jaar zetten 5 Vrienden van de Zomer hun sterke schouders onder het totaalplaatje: Win For Life, Telenet, Maes, Willemen en Gazet van Antwerpen. Voor ons is het als organisatie erg belangrijk om te kunnen rekenen op zulke sterke partners.”

Meer info op www.dezomerisvanmechelen.be

De lijnen van De Zomer is van Mechelen, de langste gratis festivalzomer, zijn nu helemaal uitgetekend. Spraakmakende namen sieren de affiches van o.a. Maanrock, ParkPop, Ottertrotter en Vis-Pop. Maar de Zomer is meer dan muziek alleen: beeldende kunst, sportevents en allerhande festiviteiten kleuren de agenda. Er is bovendien speciale aandacht voor de kleinste festivalgangers onder ons … De Zomer is van Mechelen trakteert iedereen op een onvergetelijke vakantie in eigen land.

Aftrap DZIVM
Voor de langste gratis festivalzomer moet je dus in Mechelen zijn. Vaste waarden als Ottertrotter, ParkPop, Dijlefeesten en Vis-Pop prijken ook dit jaar op de affiche. Maar de Zomer is meer dan muziek alleen: met de kunstroute van D.ART, het stadsproject Mechelen Muurt en de Biënnale voor Bewegend Beeld Contour valt er tegelijk een hele hoop kunst en cultuur te bewonderen.

Met een uitgebreid kinderprogramma is de Zomer ook van Rommy en de kleinste festivalgangers onder ons. En in het kader van het cultureel feestjaar Hollandse Maatjes staan er heel wat Nederlandse artiesten op de planken.

Natuurlijk sluiten we af met een topper van formaat: eind augustus is Mechelen 3 dagen lang in de ban van Maanrock. Vier podia, veel muziek, lekker eten, straatanimatie ... Te veel om op te noemen.

“Nu zowat het hele programma rond is, wordt duidelijk dat je eigenlijk niet op vakantie hoeft te gaan. De Zomer in Mechelen beleven, is minstens even goed! Door de krachten te bundelen maken we van Mechelen echt dé festivalstad van Vlaanderen. Maar al bij de tweede editie is De Zomer is van Mechelen veel meer dan muziek”, aldus Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest.

De Zomer is ook van Rommy
Dit jaar zijn de Mechelse festivals kindvriendelijker dan ooit. “Mechelen Kinderstad en mmMechelen Feest hebben de handen in elkaar geslagen om de bestaande festivals nog toegankelijker te maken voor de allerkleinsten onder ons. Op deze manier maken we van onze festivalzomer nog meer dan ooit een familiegebeuren”, aldus schepen van Jeugd Greet Geypen.

Rommy zorgt vanaf dit jaar voor een kindvriendelijke invulling van de Mechelse festivalzomer. ParkPop en Ottertrotter hebben heel wat kinderanimatie en workshops in petto. “En als kers op de taart voorziet Mechelen Kinderstad op zaterdag en zondag van Maanrock een gigantische Kinderstraat achteraan op de IJzerenleen. Er is o.a. plaats voor een kinderdisco, een fietsenparcours, een grote trampoline, kindergrime, reuze bouwblokken en – gezelschapspelen, een springkasteel, klassieke muziek componeren, knutselen en een bijhorende lounge voor de ouders natuurlijk”, zegt Greet Geypen. Op zondag doet de Ketnetband jong en oud swingen op de Grote Markt.

Naar goede gewoonte is er Mechelen Kinderstrand van dinsdag 11 t.e.m. zaterdag 15 augustus. De Grote Markt wordt het decor voor een tropisch zandstrand, waar de kleinste bezoekers naar hartenlust zandkastelen bouwen, waterspelletjes spelen en dansen. Ook hier is een loungehoek voor de ouders voorzien. Op donderdag is het strand wat langer geopend voor een gigantische gezinspicknick tussen 17 en 20u. Zaterdag om 16u sluit Laura Omloop het Kinderstrand feestelijk af.

Mechelen Kinderstad deelt deze zomer op verschillende evenementen Rommy tattoos uit. Maak een superstoere foto met je kleeftattoo, stuur deze samen met je adresgegevens naar [email protected] en win toffe prijzen!Overal kunst
D.ART tijdens de Dijlefeesten, het openingsfeest van Contour op de vrijdag van Maanrock, en Mechelen Muurt zowat de hele Zomer rond. Cultuur en feest gaan hand in hand, daar laat Mechelen geen enkele twijfel over bestaan.

D.ART 2015 belooft trouwens een spannende editie te worden ... Ter gelegenheid van 40 jaar Dijlefeesten, schotelen de organisatoren je een heerlijke Kunstroute voor:In de tentoonstellingszalen van het Cultuurcentrum kan de kunstliefhebber een kijkje nemen achter de schermen van ‘Mechelen Muurt’, het street-art project van stadskunstenaar Gijs Vanhee die op 10 locaties evenveel collega’s uitnodigde om originele kunstwerken aan te brengen op diverse muren in de Mechelse binnenstad.
De Garage toont werk van Stief Desmet in de tentoonstelling ‘Imagine, an island’.
In de omgeving van het Cultuurcentrum kan men gaan kijken naar werk van kunstschilder Yves Velter (Maurus Moreelshuis), een tentoonstelling over glaskunst (IKA in het Diocesaan Pastoraal Centrum) en outsiderkunst uit Studio Borgerstein in Galerie Duende. Boekhandel De Zondvloed pakt uit met kunstenaar/designer Jelle Spruyt: ‘The Wanderer above the paper clouds’.

Voor de hoofdbrok - niet minder dan 6 tentoonstellingsprojecten - van D.ART 2015 moet je in de vroegere meubelzaak Artenova aan het station zijn. Naast de eindejaarsexpo van het multidisciplinair atelier van de Academie kan men daar genieten van het werk van Allart Lakke (galerie Transit), Stefan Serneels en Koen Fillet (CAPS), een voorsmaakje voor de komende Biënnale voor bewegend beeld van Contour.

Je vindt er meteen ook de pièce de résistence, de OPEN CALL / ARTENOVA 2015. Uit niet minder dan 150 inzendingen selecteerde een jury 46 kunstenaars uit verschillende windstreken en disciplines die hun werk zullen verspreiden over de 3 etages van dit monumentale pand, een ware ontdekkingstocht in het heden en de toekomst van de Belgische Actuele Kunst.

Tot slot kan er nagenoten worden bij een goed glas in het Bodo-café, een meeting point, waar een ‘Eerbetoog en Eretoog’ wordt gebracht aan de vorig jaar overleden pionier van de Dijlefeesten en levenskunstenaar Bodo Vande Voorde.

Drukke Zomer? Check!
“Dit jaar betrekken we nog meer mensen en actoren bij het verhaal van De Zomer is van Mechelen”, vertelt Kristof Calvo. “De M-Crew, de vrijwilligerswerking van DZIVM, draait op volle toeren. En alleen al voor Maanrock werken we met een waslijst aan partners: Casco Phil, vzw Toren & Beiaard, H30, 10 Mechelse HaFABra’s, Cultuurcentrum Mechelen, NONA, Jazzzolder, Café Malvine, Club Kamikaze, Project Wolf …

De hele Zomer lang nemen we ook externe organisatoren prominent mee in de agenda. M.E.C is terug, Make a Fish ook na een jaartje afwezigheid. De maandagse beiaardconcerten, de jaarlijkse beachvolley en Mechelen Kinderstrand worden ook gepromoot. Opvallende nieuwkomers in het totaalprogramma: het kunstenproject Urbanism en Maneblusser Na-Tour Criterium Mechelen. “Alles wordt gebundeld in één promotiecampagne. Zo weet iedereen waar naartoe.”

De wereld van Ottertrotter
Op zondag 28 juni brengt Ottertrotter de wijde wereld naar je toe: muziek uit alle continenten, een kleurrijke wereldmarkt, sport, creatieve workshops en animatie voor jong en oud. Dit mondiale festival zet fair trade, duurzaamheid, diversiteit en ecologie bovenaan op de agenda.

“Duurzaam feesten en diversiteit intens beleven. Dat is waar Ottertrotter voor staat en waar we als provincie mee onze schouders onder steken. Ottertrotter is één van de 8 mondiale festivals in onze regio die op provinciale ondersteuning kan rekenen”, zegt Rik Rottger, Gedeputeerde van de Provincie Antwerpen.

De mannen van Moonshack zorgden ook dit jaar voor een programmatie om U tegen te zeggen. Ottertrotter 2015 opent met de wervelende Israëlische circusact Kirkas Gilgamesh. Aansluitend volgt een evenwichtig mix van traditionele en hedendaagse wereldmuziek. De jonge Angolese band Chalo Correia, de Congolese Rumba van Dizzy Mandjeku & Odemba OK Jazz All Stars (met muzikanten van het legendarische Congolese orkest van Franco & OK Jazz), én het DJ duo Celeste/Mariposa uit Lissabon: ze putten allemaal uit de Afrikaanse muzikale tradities met een sterke voet in 2015.

Daarnaast brengt ‘Washington DCs finest’ Eastern Standard Time een aanstekelijke mix van Ska, Jazz en Rocksteady. En als kers op de taart treedt ook de Latin feest band Orkesta Mendoza aan met hun ‘Indie Mambo’. Een project van Sergio Mendoza, bekend als pianist van de Amerikaanse muziekgroep Calexico, en de Mexicaanse bariton zanger Salvador Duran. Het festival sluit af met de world beats van TLP. 

ParkPop
Elke donderdag in juli en augustus kan je je neervlijen op de grasmat van de Kruidtuin voor een portie onbeschaamd doordeweeks plezier. Alle genres passeren de revue en de mannen van Radio Botanique zijn de vaste sfeermakers van dienst.

De affiche is intussen helemaal rond en deze 4 namen hadden jullie nog te goed: Los Callejeros, Mama’s day off, The Rythm Junks én 2 Fabiola. Eerder werden al bevestigd: Toe Maar, De Mens, Nicole & Hugo/Rudy Jones en Maaike Ouboter. De laatste ParkPop van de Zomer belooft trouwens een speciale editie te worden. Aan de vooravond van Maanrock stoomt Radio Botanique Deluxe het publiek helemaal klaar voor het driedaagse stadsfestival.Vis-Pop
Op 8 augustus is er alweer de negende editie van Vis-Pop, het muziekfestival op de Vismarkt en Haverwerf gekenmerkt door z’n grote sociale verankering. Vis-Pop geniet een zeer trouw publiek maar zeker ook een zeer trouwe groep vrijwilligers die zich zoals steeds gratis inzetten voor Het Goede Doel. Gewoontegetrouw worden alle opbrengsten uit de verkoop van drank- en eetbonnen integraal weggeschonken aan enkele organisaties die uw en onze hulp kunnen gebruiken.

Deze editie verkozen de organisatoren van Vis-Pop, naast de steun aan 2 lokale Mechelse projecten (Stickbitchen en BLO school Den Anker) voor het eerst een internationaal project: de wederopbouw in Nepal. Ze vonden in het Mechelse Sarmila-Project een betrouwbare partner die al verschillende jaren kinderen en hun familie in Nepal ondersteunt. Naast onderwijs is het project gericht op basisbehoeften: huisvesting, voeding en medische zorg.

Vis-Pop pakt in z’n gevarieerde programmatie onder meer uit met The Hickey Underworld, sinds kort met straffe gitarist Tim Vanhamel in de rangen, de electro band Stavroz, en de Britse topband Smoove & Turrell. Rocken, dansen, eten en drinken op een van de mooiste locaties van de stad ...Headliners Maanrock
Ook de headliners van Maanrock kunnen eindelijk de deur uit: op zaterdag zetten zowel The Subs als DJ Tom Barman de Grote Markt op stelten. Op zondag neemt Bart Peeters datzelfde podium voor zijn rekening. Discobaar A Moeder soigneert de IJzerenleen. Café Malvine strikte Sioen als headliner, Club Kamikaze deed hetzelfde met Raketkanon. Allebei op het Apart Podium aan de Botermarkt.

Eerder maakten we al bekend: Dj Grandmaster Flash, Balkan Beat Box, Jett Rebel, Yevgueni, The Spectors, Team William, Christoff, Nielson, Willie Wartaal, Tourist LeMC, Lefto, Barefoot and the Shoes en de Ketnetband.

Nog even de laatste namen verzilveren en dan maken we midden juni al de volledige programmatie bekend.Dankwoord
De Zomer zou niet van Mechelen zijn zonder de inspanningen van al onze partners en de steun van talrijke sponsors. “Uiteraard investeren we als stad met veel overtuiging heel wat middelen in een feestelijke zomer. Maar zonder sponsors geen festivalzomer. Dit jaar zetten 5 Vrienden van de Zomer hun sterke schouders onder het totaalplaatje: Win For Life, Telenet, Maes, Willemen en Gazet van Antwerpen. Voor ons is het als organisatie erg belangrijk om te kunnen rekenen op zulke sterke partners.”

Meer info op www.dezomerisvanmechelen.beQTjCKoen_Fillet-768x1024.jpg

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.