04 jun 2015

Kamerdebat uitspraken Jan Bens: de 'c' in FANC mag nooit voor corruptie staanIs een audit van de leiding van het FANC niet op zijn plaats als Jan Bens, de grote baas van die organisatie, windmolens gevaarlijker vindt dan kerncentrales, denkt dat er 2 doden in Fukushima vielen (terwijl het er 1.656 waren) en die in Kazachstan smeergeld aanvaardde en uitdeelde? Minister Jambon vond van niet.

Ondertussen blijft Minister Marghem vasthouden aan haar 'juridische acrobatie' met betrekking tot de verlenging van de levensduur van Doel 1 en 2. Nu haar wetsontwerp pas binnen 15 dagen opnieuw voorligt, heeft ze tijd om een echt onderzoek te doen naar de alternatieven. We hebben nood aan een winterplan, zodat de lamp ook deze winter blijft branden.

Is een audit van de leiding van het FANC niet op zijn plaats als Jan Bens, de grote baas van die organisatie, windmolens gevaarlijker vindt dan kerncentrales, denkt dat er 2 doden in Fukushima vielen (terwijl het er 1.656 waren) en die in Kazachstan smeergeld aanvaardde en uitdeelde? Minister Jambon vond van niet.

Ondertussen blijft Minister Marghem vasthouden aan haar 'juridische acrobatie' met betrekking tot de verlenging van de levensduur van Doel 1 en 2. Nu haar wetsontwerp pas binnen 15 dagen opnieuw voorligt, heeft ze tijd om een echt onderzoek te doen naar de alternatieven. We hebben nood aan een winterplan, zodat de lamp ook deze winter blijft branden.QTjCKoen_Fillet-768x1024.jpg

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.