25 jan 2016

Het Warmste Weekend brengt € 14 000 op voor goede doelDe eerste editie van Het Warmste Weekend tijdens Mechelen Houdt Je Warm werd warm onthaald door duizenden bezoekers én was een schot in de roos. Verschillende verenigingen zoals Mechelen Solidair, vzw Steun-punt Asiel & Migratie, vzw Anvasport en kinderrechtenprojecten vzw Togo Debout & Plan België organiseerden in het weekend van 18-20 december tal van acties voor het goede doel. De opbrengst is een mooie € 14 000.

Afgelopen eindejaar konden Mechelaars en bezoekers genieten van een hartverwarmend, winters programma in de binnenstad. Nog meer dan andere jaren stond ‘Mechelen Houdt Je Warm’ helemaal in het teken van de goede doelen. Tijdens Het Warmste Weekend werden diverse acties op poten gezet om geld in zamelen. Zo gingen de huur van de kerstchalets en de opbrengst van de drank integraal naar het goede doel. Het resultaat? Maar liefst 14 000 euro. Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest is zeer tevreden: “De vernieuwing van Mechelen Houdt Je Warm heeft gewerkt. De aandacht voor goede doelen zal daarbij zeker geholpen hebben. Zo knopen we aan met de authentieke kerstgedachte. Met dank aan de bezoekers, de standhouders, de vrijwilligers en de artiesten van het Warmste Weekend hebben we een flink bedrag opgehaald voor een reeks goede doelen, die de steun absoluut verdienen. Er komt zeker een tweede editie van Het Warmste Weekend!”. Even belangrijk is dat de samenhorigheid en het engagement tijdens het Warmste Weekend erg zichtbaar was.

De eerste editie van Het Warmste Weekend tijdens Mechelen Houdt Je Warm werd warm onthaald door duizenden bezoekers én was een schot in de roos. Verschillende verenigingen zoals Mechelen Solidair, vzw Steun-punt Asiel & Migratie, vzw Anvasport en kinderrechtenprojecten vzw Togo Debout & Plan België organiseerden in het weekend van 18-20 december tal van acties voor het goede doel. De opbrengst is een mooie € 14 000.

Afgelopen eindejaar konden Mechelaars en bezoekers genieten van een hartverwarmend, winters programma in de binnenstad. Nog meer dan andere jaren stond ‘Mechelen Houdt Je Warm’ helemaal in het teken van de goede doelen. Tijdens Het Warmste Weekend werden diverse acties op poten gezet om geld in zamelen. Zo gingen de huur van de kerstchalets en de opbrengst van de drank integraal naar het goede doel. Het resultaat? Maar liefst 14 000 euro. Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest is zeer tevreden: “De vernieuwing van Mechelen Houdt Je Warm heeft gewerkt. De aandacht voor goede doelen zal daarbij zeker geholpen hebben. Zo knopen we aan met de authentieke kerstgedachte. Met dank aan de bezoekers, de standhouders, de vrijwilligers en de artiesten van het Warmste Weekend hebben we een flink bedrag opgehaald voor een reeks goede doelen, die de steun absoluut verdienen. Er komt zeker een tweede editie van Het Warmste Weekend!”. Even belangrijk is dat de samenhorigheid en het engagement tijdens het Warmste Weekend erg zichtbaar was.RUQowarmste-weekend-mechelen-2015.jpg

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.