22 dec 2017

Bart Brandsma centrale gast in tweede podcast van Radio DialoogIn deze tweede aflevering praten Kristof Calvo en Imade Annouri languit met Bart Brandsma. Brandsma is filosoof, trainer en consultant en gespecialiseerd op het domein van dialoog, conflict en polarisatie.Brandsma beveelt politici aan om uit de monoloog te stappen en zich meer op te stellen in het midden. Hij verschaft inzicht in wij-zij-denken door zijn ervaringen met politieagenten, burgemeesters en leerkrachten. De effectieve route om te leren samenleven is de juiste vragen stellen, concludeert Brandsma. Meer info vind je via www.polarisatie.nl.

Dit boeiend gesprek vond plaats in de coulissen van Het Depot in Leuven. Na de opname voor deze podcast, was Brandsma de centrale gast op Next Stage, een debatavond over polarisering en samenleven.

‘Radio Dialoog’ is een tijdelijke podcast waarin Groen-parlementsleden Kristof Calvo en Imade Annouri het gesprek aangaan over samenleven. Ze willen vooral luisteren naar wat interessante denkers en doeners te vertellen hebben over hun ervaring in de samenleving. Met hun getuigenissen en ervaringen gaan ze politiek aan de slag.

In deze tweede aflevering praten Kristof Calvo en Imade Annouri languit met Bart Brandsma. Brandsma is filosoof, trainer en consultant en gespecialiseerd op het domein van dialoog, conflict en polarisatie.Brandsma beveelt politici aan om uit de monoloog te stappen en zich meer op te stellen in het midden. Hij verschaft inzicht in wij-zij-denken door zijn ervaringen met politieagenten, burgemeesters en leerkrachten. De effectieve route om te leren samenleven is de juiste vragen stellen, concludeert Brandsma. Meer info vind je via www.polarisatie.nl.

Dit boeiend gesprek vond plaats in de coulissen van Het Depot in Leuven. Na de opname voor deze podcast, was Brandsma de centrale gast op Next Stage, een debatavond over polarisering en samenleven.

‘Radio Dialoog’ is een tijdelijke podcast waarin Groen-parlementsleden Kristof Calvo en Imade Annouri het gesprek aangaan over samenleven. Ze willen vooral luisteren naar wat interessante denkers en doeners te vertellen hebben over hun ervaring in de samenleving. Met hun getuigenissen en ervaringen gaan ze politiek aan de slag.Fo1jcharles-michel-EU-Council.jpg

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.